De match waar je energie van krijgt
dat is Werving & Selectie van Olympia

Zelf de juiste nieuwe baan of kandidaat vinden, is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Voor je het weet, verlies je kostbare tijd en energie. Omdat verwachtingen anders zijn. Omdat er verschillende ideeën zijn over de toekomst. Omdat mentaliteit en cultuur toch niet bij elkaar passen. Logisch dat je dan een specialist inschakelt die ervoor zorgt dat er een juiste match is waar alle betrokken partijen energie van krijgen. Werving & Selectie van Olympia doet dit effectief in drie stappen: Weet, Werf, Win. 

WEET

De eerste stap in onze aanpak is dat we weten wat zowel de werkgever en kandidaat beweegt. Wat wil je bereiken? Wat vind je belangrijk? Wat vraag je? Waar ben je? Waar zoek je? Dat hebben wij haarscherp in beeld omdat we door heel Nederland lokaal werken en precies weten wat er regionaal speelt op de arbeidsmarkt. 

Lisanne (25)

“Als team ervaren wij dat het   een win/win-situatie
 oplevert”

Werving & Selectie verteld door...

Wat Werving & Selectie bij Olympia nu zo bijzonder maakt, vertellen de ervaringsdeskundigen je graag. Van consultant Lisanne tot bedrijfsmanager Arjan en intercedent Chantal, ze delen graag hun verhaal.

WERF

We schieten niet zomaar met hagel om zo veel mogelijk kandidaten aan te trekken. We werven heel gericht. We vertellen precies het verhaal waardoor de juiste kandidaten en werkgevers elkaar weten te vinden. Want niemand heeft zin in twintig gesprekken, maar wel in twee of drie zorgvuldig geselecteerde kansen die daadwerkelijk tot resultaat kunnen leiden. Onze lokale kennis, ervaring, slimme data en zoeksystemen maken dat mogelijk. We zijn niet voor niets het best online lokaal vindbare uitzendbureau waar jaarlijks bijna 230.000 kandidaten reageren.*

WIN

Maar hoe weet je nu zeker dat er sprake is van een ‘winnende’ match? Want na de kennismaking is toch vaak de vraag: gaat het echt werken in de praktijk? Blijft de energie aanwezig? Om dat te garanderen, laat Olympia een kandidaat persoonlijk kennis maken met een van zijn toekomstige collega’s. Om zo een eerlijk idee te krijgen van de bedrijfscultuur, werkomgeving en het werk. En als er van alle betrokken partijen vertrouwen is, zorgt Olympia er uiteraard voor dat alles correct en marktconform is geregeld.

Met deze drie ‘W’s’ ontzorgen we jou wanneer je één-twee-drie op zoek bent naar nieuwe energie. Dat is Werving & Selectie van Olympia. 

 * Onderzoek Ignite, 2016

© Copyright Olympia Uitzendbureau.

Volg ons via

Chantal (24)

“We bevinden ons in een             andere arbeidsmarkt dan
  een jaar geleden”

Arjan (27)

“Het traject was transparant    en professioneel”

NAAR ARTIKELOVERZICHT
CONTACT
NAAR ARTIKELOVERZICHT
NAAR ARTIKELOVERZICHTNAAR ARTIKELOVERZICHT

Martijn

“We merken inmiddels al dat   deze werkwijze haar                     vruchten afwerpt.”

Winneke

“Zij ontzorgen mij en dat is        waarom ik Olympia inhuur.”

Albert & Bjôrn

“Onze communicatie verliep     op basis van eerlijkheid en       vertrouwen.”